Det er aldri et spørsmål om hva man skal designe, men hvorfor.

egdastrek-bw-blyant_1b

Vi lar omgivelser, kultur, bærekraft og historie forme valgene som skaper stedene og arkitekturen. Dette gir grunnlaget for våre design, og når vi tegner starter alt med en strek.

Egdafylket

Vår jobb er å planlegge og utforme landskap, byggverk og større arealer. Ved å fusjonere ubeviste identitetsmarkører med praktiske og moderne løsninger, kan vi påvirke omgivelsene slik at de gir oss enda mer. Fra første strek skapes en praktisk hverdag, et behagelig uteområde, eller en god arbeidsplass.

Regionen vår er preget av kyst, fjell og dalstrøk, og dette er landskap som gjennom tusenvis av år har formet dem som bor og oppholder seg her. Derfor er det naturlig at naturen og kulturen også påvirker arkitekturen. Det opprinnelige Egdafylket tilsvarer hele dagens Agder, og vi har som formål å være det ledende arkitektkontoret i Lister- og Dalaneregionen, med nedslagsfelt i Agder og Rogaland.

Med de riktige menneskene på riktig sted, lar vi fortid møte fremtid slik at vi kan forme gode omgivelser til jobb, hjem, felleskap og rekreasjon.

Våre verdier

Alt begynner med en strek. Det nye, det tidløse, det bærekraftige og det vakre. Streken i horisonten når dagen bryter natten, streken på arket når et barn utrykker sin kreativitet for første gang, eller streken som skisserer ditt nye hjem. Gjennom arkitektur og design skal vi forvalte dine verdier. Gode byggverk og uteområder gir rom for å vokse, lære, jobbe, leke og leve. Vi finner inspirasjon i landskapet som omgir oss- og historien som ligger bak oss, for å designe fremtidens løsninger.

Vi bidrar med å utvikle regionen gjennom å utøve vår brede fagkompetanse på en bærekraftig og smart måte, og ved å støtte opp om lokale arrangementer, lag og foreninger.

Vi er egðastrek.

Karriere

Sammen med Smaabyen Flekkefjord og næringslivet jobber vi for å løfte og fremme jobbmulighetene i Flekkefjord. Vi har i fellesskap utviklet en portal som viser ledige stillinger, boliger til salgs og leie, barnehager, skoler og mye mer.

Miljøfyrtårn

Vi er stolt av vår Miljøfyrtårn-sertifisering og forplikter oss til bærekraft og miljøvennlig drift i alle aspekter av virksomheten.